Uncategorized

10 bedste iPhone 6 Covers

Bedste iPhone 6 og iPhone 6S covers

Fra sublim stil til bulletproof sikkerhed har vi dig dækket

Apples 4,7-tommers iPhone 6 og iPhone 6S er begge smukke, iOS 12-klare telefoner, der rocker ensartede designs ned til millimeteren. Det betyder, at selvom du ikke har den nyeste iPhone rundt, har du helt sikkert ingen problemer med at finde et cool iphone 6 cover, der passer perfekt.

Nedenfor finder du flere anbefalinger, der dækker en bred vifte af budgetter og stilindstillinger. Mens nogle af disse valgmuligheder ikke er testet, er de hver især et snit over resten på grund af deres værdi og design, og støttes af positiv feedback fra forbrugerne.

Mophie Juice Pack Air iphone 6 cover

Der er ikke noget mere funktionelt end Mophies Juice Pack Air. Det virker ikke kun for at beskytte din iPhone, men det fylder også op med værdifuld kraft. Det kan endda oplades trådløst.

I betragtning af den tredobbelte fordel er spørgeprisen på omkring $ 50 forholdsvis lav lige nu. Selve coveret indeholder et 2.600mAh batteri, som i sig selv er større end det interne batteri i iPhone.

Super Thin-cover fra Peel

Peel laver covers til folk, der hader at bruge covers.

Der kommer et punkt, når du indser, at beskyttelse af din investering faktisk er en god ide, men du ønsker virkelig ikke at skjule din telefons kloge design. Heldigvis er der en løsning for dig.

Super Thin-cover fra Peel er en naturlig passform til din iPhone 6 eller iPhone 6S og leveres i en række udtryksfulde farver, hvoraf den ene er sikker på at passe til din personlighed.

Otterbox Defender

Otterbox Defender lås din iPhone 6 i en formstøbt polycarbonat shell, der ikke hæmmer adgangen til håndsætets knapper eller porte og er dækket af et ekstra lag silikone.

Et pænt vindue lader Apple-logoet se dagslys, men medens et stort bælteklipshylster omslutter meget af cover for ekstra beskyttelse, kan nogle måske ikke lide den overordnede plasticky-følelse. Absolut et for hjælpebæltet.

Griffin Survivor All-Terrain

I kernen i Griffin Survivor er en polycarbonatramme indhyllet i silikone. Dette gummiudvendige giver fremragende beskyttelse mod dråber, mens tætte havne og en skærmbeskytter gør et fantastisk arbejde med at afværge regn og sand uden at gå på kompromis med adgangen.

Telefonens ansigt får et defensivt lag af ridsefast film, der ikke påvirker fingeraftrykssensoren, men kan påvirke lydstyrken af en opkalds stemme i særligt høje omgivelser. Ellers afvikles et hurtigbremseklips af et cover, der lever op til sine krav om militær-specifik beskyttelse.

Ted Baker

Tjek dette smukke civer fra verdensberømte mode mærke Ted Baker. Denne har en plads til dine kreditkort og sidder snuggt omkring din iPhone 6 eller iPhone 6S.

Den lille bagsektion løber endda ud for at holde telefonen op som en lille stativ. Men dette cover er bedst, når den er lukket, og viser det emblemede Ted Baker logo på forsiden.