football Golf
Uncategorized

Fodboldgolf

Fodboldgolf er kommet til Amager Strandpark!

Fodboldgolf er en sjov udendørsaktivitet for hele familien – en aktivitet for alle aldre og evner, og nu kommer den til København. Amager Strand har fået den første 9-hullers fodboldgolf-bane i Københavnsområdet, så kom og prøv.

Fodboldgolf er en hurtigt voksende sport, der samler to af verdens mest populære sportsgrene i én stor aktivitet. Ligesom i golf er det målet at få bolden i hul med så få forsøg som muligt, nemlig ved at sparke en fodbold rundt på vores smukt designede bane. Det er en sport for alle aldre og niveauer. Alle, der kan sparke til en fodbold, kan være med.

Som svar på et behov for et større udvalg af aktiviteter, har vi skabt Amager Strand Fodboldgolf, som vil være den første af sin slags i Københavnsområdet. Banen er designet til at passe perfekt ind i strandmiljøet og kombinerer en række udfordrende forhindringer og funktioner på hver af sine 9 huller.

Så uanset om du er på udkig efter en ny udendørshobby, en særlig aktivitet til en fest eller firmabegivenhed, eller bare noget nyt at prøve på dit næste besøg til stranden, så kom og besøg os på Amager Strand Fodboldgolf.

Bumper Ball

Du kan også spille Bumper Ball hos Amagerstrand fodboldgolf!

Bumper Ball er en ny og sjov aktivitet, hvor du kan spille fodbold og tackle dine modstandere beskyttet af en Body Zorb (oppustelig luftpude).

Udover fodbold med Bumper Ball tilbyder vi freestyle ‘kaos’-sessioner, hvor I kan lave jeres egne lege med Body Zorbs.

Land Paddling

Vi introducerer Land Paddling

Land Paddling er det sidste nye inden for board riding og kombinerer stående paddling med street longboards.

Kom og prøv Land Paddling på Amager Strandpark

God underholdning og sjov træning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *