Hundeikon
Uncategorized

Hundeluftning

Hunde skal føres i snor på hele Amager Strand – ALTID!

Om sommeren (1.maj til 31. august), må hunde ikke være på strandene på øen. Det vil sige at hunde skal holdes på veje og stier. Dette er et krav for at kunne opnå Blå Flag på Amager Strand.

Hundeikon

Om sommeren (1.maj til 31. august), må hunde ikke være på strandene på øen. Det vil sige at hunde skal holdes på veje og stier.

Hunderæd
Mange er glade for at tage hunden med på stranden for at lufte både den og sig selv. Og så er det jo nemt lige at klipse snoren af. MEN, der er lige så mange som er, ja ”hunderæd” for netop disse løse hunde.

De fleste hundeejere er overbeviste om at deres hund ikke gør en flue fortræd, og ikke finder på at løbe over til andre mennesker. Det ved andre mennesker bare ikke, og skal derfor færdes på stranden i konstant frygt for om andres løse dyr mon pludselig finder på at løbe hen til dem.

Mange skriver til os og spørger om vi dog ikke nok kan gøre noget, for at få hundeejerne til at holde deres hunde i snor. Det er politiet der håndhæver reglementet på stranden, og de er opmærksomme på problemets omfang, og har lovet en skrappere kurs.

Fritløbsområde
Vil man gerne slippe sin hund løs, kan man gøre det i fritløbsområdet, 500 meter nord for Amager Strandpark, lige nord for Sundby Sejlforening.

VIS HENSYN over for dine med-strandgæster!

Sidst opdateret: 11. december 2008, kl. 14.42

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *