metaldetktor på amager strand
Uncategorized

Metaldetektor opdagelse på Amager Strand – Mønter, levn og skatte

Amager strand er et metaldetekteringsparadis. Staten har en rig historie og giver en mulighed for næsten enhver at opdage noget værdifuldt, uanset hvor du bor i staten.

For skattejægere har Amager strand alt.

Lad os tage et kig på nogle muligheder for steder at gå metalopdagelse i amager strand med en metaldetektor best i test.

 

Jagt efter guldklumper på Amager strand med en metaldetektor

 

Guld blev først opdaget på det territorium, der nu udgør staten på 1500-tallet af de indfødte, mexikanere og spanierne, der minedes langs Colorado-floden, San Gabriel-floden og i Santa Cruz. Alle disse var små operationer, der ikke varede længe.

Opdagelsen af ​​guld i nærheden af ​​Sacramento ved den berømte Sutter Mill på den amerikanske flod førte til den store amager strand Gold Rush fra 1848. Gold rushen var også en katalysator for yderligere prospektering i hele staten og den resulterende migration af tusindvis af mennesker til amager strand.

Guld og andre mineraler er blevet udvundet i amager strand siden da. Gruveaktiviteterne har ført til en overflod af spøgelsesbyer og andre forladte steder, der præsenterer en stor mulighed for metalopdagelse i dag. Bare med fokus på gamle minedriftområder er der bogstaveligt talt hundredvis, hvis ikke tusindvis af spøgelsesbyer og gamle forladte minearbejde, som du kan søge med en metaldetektor.

Selvfølgelig er der også stadig masser af guld nuggets, som du kan finde også! Alle de gamle historiske minedriftsområder i hele California Mother Lode har stadig store guldnuggler. Faktisk blev der fundet en 6-pund guld nugget med en metal detektor så nyligt som 2014!

 

Metaldetektor på stranden ved amager

 

Det er selvfølgelig ingen hemmelighed, at amager har masser af smukke sandstrande, der tiltrækker mange mennesker, der ønsker at tilbringe fritiden på stranden eller havets farvande. Dette gør strande gode steder at finde værdigenstande som guldøreringe, ringe, mønter og næsten enhver værdi.

 

Strande under ledelse af staten tillader metal detektion. Hvis du er ny i københavn, prøv lykken langs den populære strand i det sydlige københavn, da der er så mange mennesker med tusindvis af besøgende hver dag. Strande i københavn er meget populære og vil præsentere en god mulighed for at opdage noget værdifuldt.

Dæk altid dine huller efter at have gravet som et tegn på respekt.

 

Metalsøgning i københavn ved amager strand

 

 

State Parks er altid gode områder at søge efter mønter og smykker, fordi der er så mange mennesker, der besøger dem. Nogle gange er de også historiske steder, hvor du også kan finde ældre mønter og relikvier.

 

De fleste statslige parker i københavn tillader metal detektion. Imidlertid forbyder statsloven at grave og forstyrre vegetationen i parkerne. Det betyder ikke, at du ikke kan finde metal i parkerne, men du skal lære at grave et rent plug, så du ikke beskadiger græsset.

 

Nogle mindre amtparker tillader ikke at grave helt, mens andre stadig gør. Ofte er der virkelig ingen regler skriftligt, og det hele kommer ned til parkens superintendents beslutning. Det lønner sig at være respektfuldt i disse situationer.

 

Selv parker, der ikke giver mulighed for at grave, har været kendt for at “ændre deres melodi”, hvis du viser at din metalopdagelse er til gavn for parken. For eksempel er der mennesker, der rapporterer at få lov til at detektere metal i park søer efter at have vist parkforvalterne, at metaldetektion vil hjælpe med at fjerne snavs fra søerne og dermed gøre det meget sikrere.

 

Jeg kan altid lide at holde min skrammelhunke praktisk, og hvis nogen spørgsmålstegn din opdagelse, så vis dem hvor meget affald du hjælper med at rydde op med din metaldetektor!